A projektről

A PROJEKTRŐL

A Hrabovo Rezidenciát 186 befektetési apartman alkotja 62 chaletban. Jelenleg apartmanokat kínálunk felvásárlásra, amelyek remek befektetésnek ígérkeznek és egyúttal menedéket nyújtanak a város zajától Liptó gyönyörű természetébe. Ön dönti el mennyi időt szeretne itt tölteni és az év többi részében bérbe adhatja. Az általunk kínált ingatlankezelői programnak hála ez egy remek lehetőség a hosszútávú passzív bevételnek.

Jelenleg 62 A és B típusú ház építése és értékesítése van folyamatban. Ezek alapterületben különböznek. A B típusú ház nagyobb és a bennetalálható apartmanok tágasabbak. Minden ház 3 emeletes. Az egyes emeletek különálló apartmanokat alkotnak saját bejárattal és terasszal. Minden apartmanhoz saját parkolóhely tartozik és saját helye van a közös raktárhelységben a síkellékek és kerékpárok tárolására.
A második etapon belül további apartmanok építése van tervben egy különálló apartmanházban- ú.n. SKY apartmanok, amelynek továbbá wellness részleg, kávezó, étterem és gyereksarok is része lesz.

A PROJEKTRŐL

A Hrabovo Rezidenciaa természet és a modern időtálló építeszet összeolvadásának eredménye miközben egyedi képet nyújt az ideális pihenésről. A megálmodója a szlovák modern építészet ikonikus személyisége Ing.arch. P.C.Abonyi- tbb neves építeszeti díj tulajdonosa (Dušan Jurkovič díj, Az év építménye díj, Kristály szárny és az előkelő CE.ZA.AR).

A projekt 40000m2 területen kínál apartmanokattipizált modern „chalet“-okban a Malinô Brdo alatt található Hrabovska völgyben. A SKY-apartmanház amelynek építését 2022-ben tervezzük elkezdeni egy külön építészeti ékességnek ígérkezik.

Apartman vásárlásán gondolkozik? Aggódik hogy nem fogja tudni eléggé kihasználni? Ezek helyenálló kérdések a befektetési döntés meghozatala előtt. Az Ön új apartmanja besorolásával az ingatlankezelői programunkba bebiztosítjuk annak gondtalan bérbeadását és Önnek stabil passzív jövedelmet.

Peter C. Abonyi – projekt építész Rezidencie Hrabovo

Kristály szárny 2012
Műépítészet kategóriában

CE*ZA*AR 2012

“Az architektúra szintetikus
a kultúra és a civilizáció mutatója.”

Kitüntetések Dušana Jurkoviča

Az év építése

INGATLANKEZELŐI PROGRAM

Méltányosság – az Ön apartmanja egészéves kihasználásra bocsátása amely a programba helyezése után a kihasználtsági program részévé válik

Rugalmasság – élvezheti az üdülést apartmanjában az Ön által választott időpontban az év összes szakában

Gondtalanság – mindenről gondoskodva lesz az Ön személyes részvétele szüksége nélkül, nem kell semmivel törődnie, mindent az ingatlankezelő intéz

Rend- és karbantartás – az apartmanok takarítását, a zöld területek és a rezidenció gondozását és a külső területek egészéves gondozását a karbantartó társaság biztosítja

Szolgáltatások – árengedmény a síkellékek és kerékpárok kölcsönzésére, síleckékre, wellness csomagok, baby sitting és sok más..